Over ons

Het verhaal van De Hebberd

Leer ons kennen!

Ons verhaal

Aan de ingang van het gezellige centrum van Barneveld vind je onze prachtige eetgelegenheid. Een plek waar gastvrijheid in combinatie met lekker eten centraal staat. De Hebberd wordt gerund door de trotse eigenaren in spe: broers Robbin en Youri Hoekendijk. Het bedrijf wordt doorgegeven door de grondleggers van De Hebberd en tevens ouders: Albert en Lidian Hoekendijk. In 1999 zijn zij met veel passie het restaurant gestart en 25 jaar later geven zij het stokje door aan hun zoons.

Gastvrijheidsexpert

Robbin Hoekendijk

Robbin, de gastvrijheidsexpert, verwelkomt met zijn bedieningsteam elke gast met een warme glimlach. Het hele team zorgt ervoor dat de gasten niet alleen tevreden zijn met het eten, maar ook met de algehele ambiance en service.

chef kok

Youri Hoekendijk

Youri, de chef-kok, heeft een fantastisch team aan zijn zij om zowel de lunch als het diner heerlijk te laten smaken. Zij creëren in de gerechten een perfecte balans tussen ‘gewoon lekker’, maar toch bijzonder.

Onverslaanbaar team

Eigenaren in spe

Robbin en Youri vormen met alle medewerkers een onverslaanbaar team, wat ons restaurant tot een groot succes maakt. Of je nou op zoek bent naar een romantisch diner voor twee, een gezinsbijeenkomst of een zakelijke lunch, je wordt met open armen ontvangen.

Ons team

Naast Robbin en Youri Hoekendijk als eigenaren in spe vormt zich een hardwerkend en gezellig team.

De voorkant

Team bediening

Team bediening wordt naast Robbin aangestuurd door bedrijfsleidster Romy. Het team wordt aangevuld met een aantal fantastische leidinggevenden, parttime medewerkers, maar ook leerlingen en stagiaires en natuurlijk de interieurverzorgster. Iedereen net zo waardevol om de gast een fantastische beleving te geven.

De achterkant

Team keuken

Team keuken wordt naast chef-kok Youri aangestuurd door souschef Cas. Ook hier vormt het team een goede combinatie van leidinggevenden, parttime medewerkers, leerlingen en spoelkeuken medewerkers. Zij vullen elkaar perfect aan zodat het keukenteam elke dag weer de lekkerste gerechten kan bereiden.

Tafel reserveren