Dineren & Musical

Musical 40-45

Maak uw dagje uit compleet met een lunch of diner bij de Hebberd!
Musical

Sensatie

Vanaf 21 september 2024 komt de veelbelovende en veelbesproken theatershow “40-45, de Musical” naar Nederland. Met ruim 800.000 bezoekers in de afgelopen jaren, is de 40-45 de succesvolste Belgische musical aller tijden.

Gezellig eten

Combineer met een diner

Natuurlijk wilt u het bezoek aan deze sensationele theatershow onvergetelijk maken. Maak uw dagje uit daarom compleet met een lunch of diner bij de Hebberd! Met ons speciale theatermenu kan u genieten van een heerlijke lunch of diner, zonder de stress van files en vertragingen.

eten met een groep

Groepen

Eeterij de Hebberd kan zowel kleine als grotere groepen accommoderen. Als je met een grotere groep naar “40-45, de Musical” gaat, raden wij aan om van tevoren even contact op te nemen zodat wij de ruimte voor jouw gezelschap kunnen reserveren.

Verhaal

Het verhaal

Een verhaal over twee broers die na het bombardement van Rotterdam elk een andere kant van de strijd kiezen.

Rotterdam, net na de Eerste Wereldoorlog. Dirk en Louis worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Dirk en Louis...

Tafel reserveren