Ballonvaart

Ga de wolken in met de Hebberd, een ervaring om nooit te vergeten

Onze ballonvaart belevenis…

Ervaar de sensatie van het luchtballon arrangement bij De Hebberd. Wij bieden nu de unieke mogelijkheid voor een ballonvaart in een van onze twee eigen luchtballonnen, inclusief een 2- of 3-gangen diner bij De Hebberd. Onze luchtballonnen bieden ruimte aan 4 tot 12 passagiers per dag, we hebben genoeg ruimte voor de hele familie. Een schitterend uitzicht is gegarandeerd, want er wordt alleen met de luchtballon gevaren bij mooi weer. 

Vanaf april tot oktober bieden we dagelijks vaarten aan vanuit Barneveld of Amersfoort. Dit doen we al sinds 2016. Wanneer u mee gaat kunt u zelf bepalen! In de agenda staan alle beschikbare data en aantal plaatsen overzichtelijk genoemd. Dit arrangement start dagelijks tussen 17:00u en 18:00u, afhankelijk van de tijd van het jaar. Een ballonvaart is altijd tijdens de laatste twee uren van de daglichtperiode. Het diner is meestal voor de ballonvaart, alleen in de maanden april, september en oktober zal het eten na de vaart plaatsvinden. 

De ballonvaart wordt uitgevoerd door ons vaste ballonteam van Hot-R ballonvaarten uit Barneveld, ze kennen de regio Gelderse Vallei als geen ander. U wordt door het team opgehaald bij het restaurant, na de vaart zorgen wij ook weer dat u vervoer terug heeft naar het restaurant.

Naast de standaard arrangementen bieden we ook de mogelijkheid om de gehele mand voor uw zelf te boeken. Als u een privé arrangement neemt dan komen er geen andere passagiers in de mand. Ook kunt u hierbij kiezen voor een voor het Gouden of het Zilveren arrangement. We hebben een ballon die plaats bied aan maximaal 5 personen en de grotere ballon waarin er 7 passen. Bent u met meer dan 7 personen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

TIP: Al onze arrangementen zijn ook te bestellen als cadeaubon. De gepersonaliseerde giftcard zal per post aan u verzonden worden, klaar om weg te geven.

Het zilver arrangement

Beleef deze unieke ervaring. Dit arrangement bestaat uit:
  • 2-gangendiner (à la carte)
  • Luchtballonvaart van 1 uur 
  • Champagnedoop
  • Luchtballon certificaat
Ballonvaart ZILVER: € 215 p.p.

Het goud arrangement

Kies het Gouden arrangement voor een avond om nooit te vergeten. De volgende onderdelen maken deel uit van dit arrangement

  • 3-gangendiner (à la carte) inclusief drankjes
  • Luchtballon certificaat | Champagnedoop
  • Ballonvaart GOUD: € 265 p.p.

Het privé arrangement

Ervaar het unieke gevoel van een privé luchtballon. Vaar samen met uw familie, vrienden, collega’s of ander gezelschap over het Gelderse en/of Utrechtse landschap. Een exclusieve belevenis en de mand alleen voor uw eigen gezelschap.

Deze privé belevenis is te boeken in combinatie met een 2- óf 3-gangen diner.

De prijzen voor deze arrangementen zijn onderstaand te vinden.

Prijzen privé arrangementen

Privé Zilver 2-gangendiner (à la carte).

2 personen € 440 p.p.
3 personen € 340 p.p.

4 personen € 280 p.p.

5 personen € 260 p.p.
6 personen € 240 p.p
7 personen € 225 p.p. 

Privé Goud 3-gangendiner (à la carte) & inclusief drankjes.

2 personen € 470 p.p.
3 personen € 370 p.p.

4 personen € 320 p.p.

5 personen € 290 p.p.
6 personen € 270 p.p
7 personen € 265 p.p. 

Ballonvaart cadeau

Verras uw geliefde, familie, vrienden of zakenrelatie en geef een luchtballonvaart cadeau. Om de bijzondere ervaring compleet te maken, biedt De Hebberd keuze uit ballonvaartarrangement Zilver en Goud. De arrangementen zijn inclusief een heerlijk diner bij De Hebberd in Barneveld of in Amersfoort en de traditionele champagnedoop.

 

 

Nog vragen?

Heeft u een specifieke vraag of zijn er nog onduidelijkheden over uw ballonvaart? Neem dan gerust contact op met Hot-R ballonvaarten en zie uw vraag binnen de kortste keren beantwoord!

Mail: Info@Hot-R.nl

Tel/Whatsapp: 06-23775338


Meer informatie over ballonvaren vindt u op www.Hot-R.nl

Tafel reserveren