✓ DINER       ✓ BALLONVAART       ✓ CHAMPAGNE

Ballonvaart IN AMERSFOORT, BARNEVELD OF VOORTHUIZEN

Ga mee de lucht in met De Hebberd Barneveld en Amersfoort.

Ervaar de sensatie van het luchtballonarrangement bij De Hebberd. Restaurant De Hebberd in Barneveld en Amersfoort biedt nu de unieke mogelijkheid voor een compleet luchtballonarrangement. De luchtballon biedt ruimte aan vier passagiers. Vanuit de lucht vaart u over Midden-Nederland. Een schitterend uitzicht is gegarandeerd, want er wordt alleen met de luchtballon gevaren bij mooi weer. Omdat de ballon met de wind mee vaart, voelt u geen koude wind. Ook hebben mensen met hoogtevrees hier doorgaans geen last van in een luchtballon.

 

Zilver

BALLONVAART ZILVER

Beleef de unieke ervaring van Ballonvaart Zilver. Dit arrangement bestaat uit:

2-gangendiner (a la carte)
Balloncertificaat | Inclusief champagnedoop

Ballonvaart ZILVER: € 180 p.p.

-> Reserveer uw vaart

Goud

BALLONVAART GOUD

Een ballonvaart is pas compleet met een ballonarrangement van restaurant De Hebberd en De Bunckman. Kies voor arrangement Ballonvaart Goud voor een avond om nooit te vergeten. De volgende onderdelen maken deel uit van Ballonvaart Goud:

3-gangendiner (a la carte) | Inclusief drankjes
Balloncertificaat | Inclusief champagnedoop

Ballonvaart GOUD: € 220 p.p.

-> Reserveer uw vaart

CADEAU: BALLONVAART IN BARNEVELD, VOORTHUIZEN OF AMERSFOORT


Ballonvaart cadeau


Verras uw geliefde, familie, vrienden of zakenrelatie en geef een ballonvaart cadeau. Om de bijzondere ervaring compleet te maken, biedt De Hebberd keuze uit ballonvaartarrangement Zilver en Goud. De arrangementen zijn inclusief een heerlijk diner bij De Hebberd in Barneveld of in Amersfoort of bij De Bunckman in Voorthuizen en de traditionele champagnedoop. Vraag hier de waardebon voor een ballonvaartarrangement aan.

-> Reserveer uw vaart

  

Ballonvaart boeken

Cadeaubon bestellen

Cadeaubon verzilveren

 


KLANTREACTIES

Henk Petersen uit Barneveld koos voor Ballonvaart Zilver. Wij vroegen hem zijn ervaringen met ons te delen.

,,Varen met een luchtballon boven Barneveld en omgeving is iets wat ik altijd al een keer wilde doen. De arrangementen van De Hebberd spraken mij dan ook direct aan. Vorige maand was het dan zover. De ballonvaart. ’s Middags kreeg ik het berichtje dat mijn zoon en ik ons om 18.00 uur moesten melden in het restaurant. Bij De Hebberd hebben wij genoten van een feestelijk tweegangendiner. Vervolgens werden wij met een auto naar de opstijglocatie gebracht, een weiland in het buitengebied van Barneveld. Fascinerend om te zien hoe de ballonvaart wordt voorbereid. De piloot en de andere teamleden zijn duidelijk ervaren, en dat geeft een veilig gevoel! Zodra we een seintje krijgen dat we in de mand moeten stappen (die op z’n kant ligt), gaat het avontuur beginnen. Toch een beetje spannend, met mijn zoon z’n hoogtevrees!
Het loskomen van de grond voelde een beetje wiebelig, maar toen we los waren, hing de mand opvallend stil in de lucht! We stegen tot een mooie hoogte boven Barneveld, waarbij we alles in de omgeving goed konden onderscheiden. De piloot van de luchtballon wees ons op allerlei bijzonderheden die beneden te zien waren, zoals ons eigen huis. Ook vertelde de piloot over zijn ervaringen. Bijzonder om te horen dat hij zelfs in de Alpen heeft gevaren met de luchtballon! We voeren vanaf Barneveld in de richting van Amersfoort. Het is inderdaad waar dat je in een luchtballon geen last hebt van hoogtevrees, zoals op de website al is uitgelegd. Het landen verliep soepel, in een weiland vlakbij Amersfoort Vathorst. De ballon werd geroutineerd en vlot ingepakt en we dronken een glas champagne om onze geslaagde ballonvaart te vieren. Met het balloncertificaat op zak werden we weer van Amersfoort naar Barneveld gebracht. Een mooi avontuur, dat ik zeker aanraad!’’

 

P. van Dam, Amersfoort:

P. van Dam, Amersfoort:

"Fantastische ervaring om Amersfoort vanuit de lucht te zien vanuit de luchtballon van restaurant De Hebberd, bedankt!"
Gerrit van Dalen, Barneveld:

Gerrit van Dalen, Barneveld:

"Het diner bij De Hebberd was heerlijk, de ballonvaart boven Barneveld was erg mooi. Een aanrader voor iedereen die een bijzondere avond wil."
Ina uit Hoevelaken:

Ina uit Hoevelaken:

"Ik heb een ballonarrangement cadeau gekregen. Vond het vooraf een beetje spannend, maar dat bleek niet nodig! Wát een avond en wat een adembenemend uitzicht. En het diner bij restaurant De Hebberd was ook top!"
Dhr. G. van Dijk, Barneveld:

Dhr. G. van Dijk, Barneveld:

"Mooi avontuur in de luchtballon van De Hebberd. Gaaf ook dat ’t zo’n compleet pakket is, met diner in het restaurant, ballonvaart, champagne en balloncertificaat."
L. Jansen, Voorthuizen:

L. Jansen, Voorthuizen:

"Het restaurant kenden we al, De Hebberd in Barneveld. De luchtballon was nieuw voor ons. Heerlijk gegeten en een mooie, rustige ballonvaart. We hebben Barneveld en zelfs ook Voorthuizen vanuit de luchtballon kunnen bekijken!"

De Hebberd
AMERSFOORT

De Hebberd
BARNEVELD

De Bunckman
VOORTHUIZEN

DaNaast 
AMERSFOORT

DaBoven 
VOORTHUIZEN