BALLONVAART IN AMERSFOORT OF BARNEVELD

Ervaar de sensatie van het luchtballonarrangement bij De Hebberd. Restaurant De Hebberd in Barneveld en Amersfoort biedt nu de unieke mogelijkheid voor een compleet luchtballonarrangement. De luchtballon biedt ruimte aan vier passagiers. Vanuit de lucht vaart u over Midden-Nederland. Een schitterend uitzicht is gegarandeerd, want er wordt alleen met de luchtballon gevaren bij mooi weer. Omdat de ballon met de wind mee vaart, voelt u geen koude wind. Ook hebben mensen met hoogtevrees hier doorgaans geen last van in een luchtballon.

BALLONVAART ZILVER

Beleef de unieke ervaring van Ballonvaart Zilver. Dit arrangement bestaat uit:

2-gangendiner (à la carte)
Balloncertificaat | Inclusief champagnedoop

Ballonvaart ZILVER: € 195 p.p.

BALLONVAART GOUD

Een ballonvaart is pas compleet met een ballonarrangement van restaurant De Hebberd. Kies voor arrangement Ballonvaart Goud voor een avond om nooit te vergeten. De volgende onderdelen maken deel uit van Ballonvaart Goud:

3-gangendiner (à la carte) | Inclusief drankjes
Balloncertificaat | Inclusief champagnedoop

Ballonvaart GOUD: € 245 p.p.

BALLONVAART CADEAU

Verras uw geliefde, familie, vrienden of zakenrelatie en geef een ballonvaart cadeau. Om de bijzondere ervaring compleet te maken, biedt De Hebberd keuze uit ballonvaartarrangement Zilver en Goud. De arrangementen zijn inclusief een heerlijk diner bij De Hebberd in Barneveld of in Amersfoort en de traditionele champagnedoop. Vraag hier de waardebon voor een ballonvaartarrangement aan.

De Hebberd Barneveld

De Hebberd Amersfoort

De Hebberd Ballon

  • Website
  • Direct reserveren
  • Contact