Reviews

Wat gasten zeggen over De Hebberd Barneveld

Reviews

In Barneveld is De Hebberd inmiddels een begrip geworden! Restaurant De Hebberd kenmerkt zich door lekker en gezellig. Gasten over het restaurant: 


Mel & Thomas (Barneveld):

Review De Hebberd MelThomas 


Wilma (Barneveld):

Wij komen al jaren graag bij De Hebberd. Vanmiddag heerlijk geluncht op het overdekte terras. Wat een toplocatie is dit toch! Gezellig in de winkelstraat. En de menukaart spreekt ons ook altijd aan. Al veel vrienden en familie meegenomen naar De Hebberd en iedereen is even enthousiast over het eten, de sfeer en de gastvrije bediening. 


Dhr. Van Beek (Barneveld):

Gisteravond met zakenrelaties gegeten bij restaurant De Hebberd, dat was een succes! Vriendelijk personeel, een uitgebreide menukaart en een gezellig restaurant. Heerlijke, mooi gepresenteerde gerechten. De Hebberd is een aanrader. Hier ga ik zeker terugkeren, met of zonder zakenrelaties!


Petra (Achterveld):

Op aanraden van vrienden hebben wij vanavond bij De Hebberd gegeten. En ze hebben geen woord te veel gezegd! Prettige ontvangst en een prachtig overdekt terras. We konden lekker buiten dineren. Het Liflafmenu is smakelijk en verrassend. Na het dessert zijn we nog even doorgeschoven naar de gezellige bar, waar het inmiddels aardig druk begon te worden. Al met al werd het een erg leuk avondje uit!


Kijk op IENS voor meer reviews.

Ga mee de lucht in met restaurant De Hebberd.

De Hebberd
AMERSFOORT

De Hebberd
BARNEVELD

De Bunckman
VOORTHUIZEN

DaNaast 
AMERSFOORT

DaBoven 
VOORTHUIZEN