Reviews Amersfoort

Restaurant De Hebberd staat voor lekker gezellig. De succesformule is inmiddels een begrip in de regio Barneveld – Amersfoort. Dit is wat onze gasten zeggen over De Hebberd.


Petra (Vathorst):

Vanmiddag met collega's geluncht bij De Hebberd. Leuke locatie, ruime parkeerplaats en vriendelijke bediening. De gekozen maaltijdsalade was smaakvol. Goede smaak veel afwisseling, zoet, pittig, fris. Een goede locatie voor een zakenlunch.


Dhr. Van Dam (Amersfoort):

Vanavond echt een avondje uit, bij restaurant De Hebberd in Amersfoort Vathorst geweest. Gastvrije ontvangst en een uitgebreide menukaart. Smaak was echt een verrassing en ook de opmaak was een feestje. We hebben genoten, dit restaurant is zeker een aanrader. De keukenbrigade laat passie zien. Ook de bediening is vriendelijk en gastvrij. Kortom, wat ons betreft, heel graag tot ziens!


Michael (Amersfoort):

Ideaal, zo’n gezellig restaurant aan de rand van de wijk! Als inwoner van Vathorst spring je op de fiets en je bent zo bij De Hebberd. Ik kom er graag voor een diner met vrienden of familie, maar laatst heb ik een zakenrelatie meegenomen voor een lunch bij De Hebberd. We hebben in deze rustige, prettige omgeving genoten van een heerlijke kogelbiefstuk en dito maaltijdsalade. Ook voor zakelijke afspraken kom ik hier terug!


Kijk op COUVERTS voor meer reviews.

Ga mee de lucht in met restaurant De Hebberd.

De Hebberd
AMERSFOORT

De Hebberd
BARNEVELD

De Bunckman
VOORTHUIZEN

DaNaast 
AMERSFOORT

DaBoven 
VOORTHUIZEN