• Barneveld

    Barneveld

    Van 4 t/m 21 maart
    gesloten wegens verbouwing

ADRES

Jan van Schaffelaarstraat 61 
3771 BS  Barneveld 
Tel.: 0342 475 480

RESERVEREN

 

VERBOUWING

De Hebberd BARNEVELD
is van maandag 4 maart
t/m donderdag 21 maart 
gesloten.

Buffet op locatie in regio Barneveld

Buffet op locatie in regio Barneveld

Erg geliefd zijn de buffetten verzorgd door De Hebberd Barneveld. De Hebberd wordt gekozen voor buffetten bij verjaardagen, jubilea en familiefeesten. Een heerlijk buffet van De Hebberd kenmerkt zicht door kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarom kiezen ook businessclubs en bedrijven vaak voor een buffet van De Hebberd Barneveld. Er is volop keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten.
Feestzaal, vergaderzaal

Feestzaal, vergaderzaal

In Amersfoort en Voorthuizen heeft De Hebberd de beschikking over twee zalen voor vergaderingen, feesten of Private Dining. De vergader- en feestzalen bevinden zich bij De Hebberd Amersfoort en in Voorthuizen bij De Bunckman. Er is ruimte tot wel 70 personen. Bekijk onze vergader- en feestzaal in Amersfoort of ga naar de vergader- en feestzaal in Voorthuizen.
Ballonvaartarrangement

Ballonvaartarrangement

Beleef nu een unieke ervaring en vaar mee met de luchtballon van De Hebberd. Na afloop van de ballonvaart is er een traditionele champagnedoop en ontvangt u het balloncertificaat. Bij het arrangement is een heerlijk 2-gangendiner bij De Hebberd of De Bunckman inbegrepen. Vaart u mee?

De Hebberd
AMERSFOORT

De Hebberd
BARNEVELD

De Bunckman
VOORTHUIZEN

DaNaast 
AMERSFOORT

DaBoven 
VOORTHUIZEN