• Barneveld

  Barneveld

 • Barneveld

  Barneveld

 • Barneveld

  Barneveld

 • Barneveld

  Barneveld

  Kom genieten op ons heerlijke terras!

 • Barneveld

  Barneveld

  Liflafjes: diverse kleine hapjes op één bord.

ADRES

Jan van Schaffelaarstraat 61 
3771 BS  Barneveld 
Tel.: 0342 475 480

RESERVEREN

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m donderdag 11 uur - 24 uur 
vrijdag en zaterdag 11 uur - 2 uur
zondag 11 uur - 23 uur

Restaurant De Hebberd Barneveld

De Hebberd is zeven dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner.

Lunch

Lunch

Bij De Hebberd Barneveld kunt u heerlijk lunchen met collega's, vrienden of zakenrelaties. Kiest u voor een heerlijke tosti ‘De Hebberd’, maaltijdsalade of toch de plate kogelbiefstuk? Bekijk snel de lunchkaart.
Diner

Diner

Het maakt bij De Hebberd niet meer uit wat voor weer het is. Met het overdekt terras is het tijdens alle jaargetijden heerlijk buiten zitten om te dineren. Ook binnen staan gezellige tafels opgesteld voor al onze gasten. De kok bereidt de verschillende vlees- of visgerechten graag voor u. Ook heeft het restaurant vegetarische gerechten en kindergerechten op de kaart.
Borrel

Borrel

Met een overdekt terras is De Hebberd de gezelligste plek van Barneveld voor een borrel met uw sportteam of collega's. Ook binnen is er volop ruimte om in een gezellige ambiance te gaan borrelen. Benieuwd naar de garnituren op de borrelkaart?

 

Ga mee de lucht in met restaurant De Hebberd.

Buffet op locatie in regio Barneveld

Buffet op locatie in regio Barneveld

Erg geliefd zijn de buffetten verzorgd door De Hebberd Barneveld. De Hebberd wordt gekozen voor buffetten bij verjaardagen, jubilea en familiefeesten. Een heerlijk buffet van De Hebberd kenmerkt zicht door kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarom kiezen ook businessclubs en bedrijven vaak voor een buffet van De Hebberd Barneveld. Er is volop keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten.
Feestzaal, vergaderzaal

Feestzaal, vergaderzaal

In Amersfoort en Voorthuizen heeft De Hebberd de beschikking over twee zalen voor vergaderingen, feesten of Private Dining. De vergader- en feestzalen bevinden zich bij De Hebberd Amersfoort en in Voorthuizen bij De Bunckman. Er is ruimte tot wel 70 personen. Bekijk onze vergader- en feestzaal in Amersfoort of ga naar de vergader- en feestzaal in Voorthuizen.
Ballonvaartarrangement

Ballonvaartarrangement

Beleef nu een unieke ervaring en vaar mee met de luchtballon van De Hebberd. Na afloop van de ballonvaart is er een traditionele champagnedoop en ontvangt u het balloncertificaat. Bij het arrangement is een heerlijk 2-gangendiner bij De Hebberd of De Bunckman inbegrepen. Vaart u mee?

De Hebberd
AMERSFOORT

De Hebberd
BARNEVELD

De Bunckman
VOORTHUIZEN

DaNaast 
AMERSFOORT

DaBoven 
VOORTHUIZEN