Menukaarten Barneveld

Menukaart restaurant De Hebberd Barneveld
Genieten van een smakelijke lunch, een gezellige borrel of een heerlijk diner doet u bij restaurant De Hebberd in Barneveld. Ons motto is lekker gezellig. De succesformule is inmiddels een begrip in de regio Barneveld - Amersfoort. Bent u ook al benieuwd naar onze menukaarten?

Vrijwel iedereen wil graag snel geholpen worden. In het hele bedienproces kost het gesplitst afrekenen bij groepen extra tijd. Daarom vragen wij bij groepen vanaf 15 personen gelieve niet gesplitst te betalen.

Tip: Afgerekend na een gezellige avond bij De Hebberd? Geen gedoe met gesplitste betaling van de rekening? Tikkie schiet te hulp. Met deze gratis app vraagt u uw geld, dat u voor anderen heeft voorgeschoten, eenvoudig terug via WhatsApp. Klik hier voor de gratis app

Tikkie app Hebberd Barneveld

Lunchkaart

Lunchkaart

De lunchkaart van De Hebberd kent een diversiteit aan heerlijke en eerlijke producten.
Dinerkaart

Dinerkaart

De Classicskaart biedt voor ieder wat wils. Van verrassende maaltijdsalades tot een varkenshaas saté, een smakelijke biefstuk of een mooi visgerecht.
Liflafjes

Liflafjes

Het nieuwe eten bij De Hebberd: Liflafjes. Variatie op z’n best.
Kinderkaart

Kinderkaart

De kinderkaart is afgestemd op onze gasten tot twaalf jaar. Een aantal kinderen heeft inspraak gehad in de samenstelling van de kaart!
Borrelkaart

Borrelkaart

Gezellig, een drankje bij De Hebberd. En wilt u daar een hapje bij? Op de borrelkaart vindt u onze heerlijke mogelijkheden.
Brunchen op zondag

Brunchen op zondag

Heerlijk & gezellig onbeperkt brunchen bij De Hebberd in Barneveld.

Chefkok Richard Brunings:

We don't cook, we create.

Met koken als passie ben ik bij restaurant De Hebberd helemaal op mijn plek! De gerechten op de Classicskaart bereid ik steeds met veel plezier. Daarnaast kan ik mijn creativiteit kwijt in bijvoorbeeld het Liflafmenu, dat bestaat uit kleine gerechtjes die samen een complete maaltijd vormen. Ook stel ik iedere maand met mijn team een nieuw 3-gangenmenu samen, met gerechten die passen bij het seizoen. Wat mogen wij voor u bereiden?

Ga mee de lucht in met restaurant De Hebberd.

De Hebberd
AMERSFOORT

De Hebberd
BARNEVELD

De Bunckman
VOORTHUIZEN

DaNaast 
AMERSFOORT

DaBoven 
VOORTHUIZEN