Lezerspassie balk 2

Fietsroute De Hebberd en De Bunckman:
een gezellige en sportieve dag erop uit!


Fietsroute Barneveld Voorthuizen Amersfoort voorbeeld

Ervaar de Veluwe op de fiets en geniet van heerlijke gerechten bij twee locaties van De Hebberd en bij De Bunckman.In samenwerking met BDUmedia heeft De Hebberd een speciale actie voor abonnees van Barneveldse Krant.nl, De Woudenberger.nl en Scherpenzeelse Krant.nl. De actie bestaat uit een bijzondere fietsroute door het Veluwse landschap met als hoogtepunten de smakelijke gerechten bij De Hebberd en De Bunckman, tegen een zeer gunstig tarief met de 4=3 actie.Wat?


Meld u bij het startrestaurant, waar u begint met koffie en gebak. Hier ontvangt u ook een leuke attentie en een verfrissing voor onderweg. Na het eerste deel van de fietstocht wacht u op de tweede locatie een heerlijke lunch. Bij het derde restaurant ontvangt u een smakelijke bittergarnituur. En als u de tocht uiteindelijk heeft afgerond, kunt u genieten van het laatste onderdeel op het programma: het diner, in het restaurant waar u bent gestart.

lezerspassie BK WB SK

Waar?

U kunt kiezen voor starten bij De Hebberd in Barneveld (De Hebberd Amersfoort is dan het tweede restaurant en De Bunckman het derde restaurant) of starten bij De Bunckman in Voorthuizen (u komt in dat geval eerst langs De Hebberd in Barneveld en vervolgens in Amersfoort).Wanneer?

Juli, augustus en september 2018.Actie
 4=3.

U betaalt dus voor 3 personen en u ontvangt het arrangement voor 4 personen. Ervaar deze unieke belevenis met z’n vieren van € 200 voor slechts € 150. Het arrangement is exclusief consumpties. 

34 43 balk 2

Reserveer uw fietstocht

Het is mogelijk om de bevestiging als cadeaubon of neutraal versturen. U kunt deze wens aangeven in het veld ‘Bijzonderheden’.

Reservering definitief maken

Om de reservering definitief te maken, maakt u het bedrag van € 150 over op rekeningnummer NL 26 RABO 0118 311 069 t.n.v. De Hebberd. Binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestigingsmail.Verzetten van de fietsdatum is mogelijk tot 24 uur van tevoren. Annuleren is niet mogelijk.

De Hebberd
AMERSFOORT

De Hebberd
BARNEVELD

De Bunckman
VOORTHUIZEN

DaNaast 
AMERSFOORT

DaBoven 
VOORTHUIZEN