• De Hebberd Amersfoort

    De Hebberd Amersfoort

    Lunch, Borrel en Diner

  • Vathorst | Amersfoort

    Vathorst | Amersfoort

    Gratis parkeren!

RESERVEREN

 

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m zaterdag 12 uur - 24 uur 
zondag 11 uur - 24 uur
Keuken dagelijks open tot 21.30 uur

ADRES

Bergenboulevard 15
3825 AG Amersfoort
Tel.: 033 286 3015

Restaurant De Hebberd Amersfoort

Zeven dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner.

Lunch

Lunch

Lunchen met collega's, vrienden of zakenrelaties doet u bij restaurant De Hebberd in Amersfoort Vathorst. Kiest u een heerlijke tosti, maaltijdsalade of toch de biefstuk?
Diner

Diner

Heerlijk dineren kan bij restaurant De Hebberd in Amersfoort (Vathorst). De kok bereidt de verschillende vlees- of visgerechten graag voor u. Ook heeft het restaurant vegetarische gerechten en kindergerechten op de kaart.
Borrel

Borrel

Voor een gezellige borrel met je sportteam of collega's kom je naar restaurant De Hebberd in Amersfoort Vathorst. Het is mogelijk om een gedeelte van het restaurant te reserveren. Benieuwd naar de garnituren op de borrelkaart?

Ga mee de lucht in met restaurant De Hebberd.

Vergaderzaal, feestzaal

Vergaderzaal, feestzaal

De Hebberd beschikt over twee zalen voor vergaderingen, feesten of Private Dining. Deze zalen bevinden zich bij onze restaurants in Amersfoort (direct bij De Hebberd) en in Voorthuizen (bij De Bunckman) en zijn te reserveren. Er is ruimte tot wel 70 personen. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Buffet op locatie

Buffet op locatie

Een heerlijk buffet voor een scherpe prijs bestelt u bij De Hebberd in Amersfoort Vathorst. Bij de samenstelling van een buffet is er volop keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Voor een buffet van De Hebberd wordt onder andere gekozen bij verjaardagen, jubilea en familiefeesten. Ook businessclubs en bedrijven kiezen vaak voor een buffet van De Hebberd Amersfoort (Vathorst).
Ballonvaartarrangement

Ballonvaartarrangement

Beleef nu een unieke ervaring en vaar mee met de luchtballon van De Hebberd. Bij het arrangement is een heerlijk 2-gangendiner bij De Hebberd of De Bunckman inbegrepen. Verder is er na afloop van de vaart een traditionele champagnedoop en ontvangt u het balloncertificaat. Vaart u mee?

De Hebberd
AMERSFOORT

De Hebberd
BARNEVELD

De Bunckman
VOORTHUIZEN

DaNaast 
AMERSFOORT

DaBoven 
VOORTHUIZEN