Skip to main content
  • 40-45, DE MUSICAL

Sensatie

Vanaf 21 september 2024 komt de veelbelovende en veelbesproken theatershow “40-45, de Musical” naar Nederland. Met ruim 800.000 bezoekers in de afgelopen jaren, is de 40-45 de succesvolste Belgische musical aller tijden.

Studio 100 heeft ons prachtige Barneveld gekozen als meest geschikte locatie voor deze fantastische show. Met plek voor 1600 bezoekers per voorstelling op rijdende tribunes, een vliegtuigcrash, treinen en nog veel meer special effects kan dit niks anders worden dan een sensatie!

Maak uw dag compleet met de Hebberd

Natuurlijk wilt u het bezoek aan deze sensationele theatershow onvergetelijk maken. Maak uw dagje uit daarom compleet met een lunch of diner bij de Hebberd! Met ons speciale theatermenu kan u genieten van een heerlijke lunch of diner, zonder de stress van files en vertragingen.

De Hebberd is gelegen in hartje Barneveld, op 2 minuten loopafstand van zowel station Barneveld Centrum als de Vetkamp, een parkeerplaats waar je gratis kan parkeren. Daarnaast is de theaterhal snel te bereiken, want deze ligt op 5 minuten rijden met de auto. Liever met de fiets? Ook dat is slechts 10 minuten fietsen vanaf ons gezellige restaurant.

Ook voor een drankje en een borrel kunt u bij ons terecht, zowel voor als na de show.

Groepen

Eeterij de Hebberd kan zowel kleine als grotere groepen accommoderen. Als je met een grotere groep naar “40-45, de Musical” gaat, raden wij aan om van tevoren even contact op te nemen zodat wij de ruimte voor jouw gezelschap kunnen reserveren.

Het verhaal

Een verhaal over twee broers die na het bombardement van Rotterdam elk een andere kant van de strijd kiezen.

Rotterdam, net na de Eerste Wereldoorlog. Dirk en Louis worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Dirk en Louis...

ADRES

Jan van Schaffelaarstraat 61 
3771 BS  Barneveld 
Tel.: 0342 475 480

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m donderdag: 10.00 uur tot 00.00 uur.
Vrijdag en zaterdag: 10.00 uur tot 01.00 uur
Zondag: 11.00 uur tot 23.00 uur geopend.

Logo De Hebberd Barneveld